Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Гуманітарного коридору на Чернігівщині поки не буде, бо дорога замінована і прострілюється – Ірина Верещук

Гуманітарного коридору на Чернігівщині поки не буде, бо дорога замінована і прострілюється – Ірина Верещук фото

Віцепрем'єр-міністр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук повідомила, що наразі тривають переговори щодо відкриття гуманітарних коридорів на Чернігівщині.

 

Про це вона сказала в ефірі єдиного телемарафону на телеканалі РАДА.

Тривають, але на сьогодні було прийнято рішення, і військові його підтримують , що великий гуманітарний коридор буде занадто небезпечним. Ми вирішуємо питання самотужки, як ви розумієте, і вирішуємо питання дещо в інший спосіб, але відкрити гуманітарний коридор… Дорога замінована, вона чітко прострілюється, і ви знаєте цинізм окупантів, ми можемо завдати шкоди нашим людям, які будуть їхати по цьому коридору”, - розповіла Верещук, відповідаючи на запитання щодо переговорів з окупантами про гуманітарні коридори на Чернігівщині.

Як повідомлялося, раніше Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Людмила Денісова заявила, що внаслідок авіаударів російських військ Чернігів опинився на порозі гуманітарної катастрофи.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: