Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

«ЧАЕС: ці люди не здадуться під жодним тиском ніколи і гідно виконають своє завдання. Славутич – це маленьке місто герой!», - Олексій Арестович

«ЧАЕС: ці люди не здадуться під жодним тиском ніколи і гідно виконають своє завдання. Славутич – це маленьке місто герой!», - Олексій Арестович фото

Під час прямого ефіру на телеканалі «Рада» ситуацію на Чорнобильській АЕС прокоментував радник керівника Офісу президента Олексій Арестович.

За його словами, на ЧАЕС 10 діб окупанти не дають провести ротацію персоналу.

"Оскільки консервація ЧАЕС триватиме ще кілька десятків років, тому там постійно потрібен персонал. Наразі персонал там працює у дві зміни: по черзі один одного змінює", - пояснив він.

Нагадаємо, напередодні у соцмережах з’явилася інформація про те, що російські окупанти хочуть на ЧАЕС привезти типу "гуманітарну допомогу" - їжу, цигарки - і хочуть все це роздавати заручникам для створення картинки на ТВ. Працівники ЧАЕС, які нині знаходяться на об’єкті, звернулися з проханням поширити цю інформацію в соцмережах, аби зберегти свою гідність перед людьми. Навіть якщо у них не буде чого їсти, вони відмовляться від будь-яких подачок з боку ворога:

«Хлопці прийняли рішення нічого не брати у загарбників, але побоюються, що ті можуть перевдягнутися у форму, подібну до їхньої, яку можна знайти у шафах на Семіходах», - йдеться у повідомленні.

Щодо цього Олесій Арестович сказав:

«Я багатьох із них знаю. ЧАЕС – це моє улюблене місце для екскурсій. Я там багато разів був. І хочу сказати: ці люди не здадуться під жодним тиском ніколи і гідно виконають своє завдання. Славутич – це маленьке місто герой! Ми всі знаєм про це», - запевнив радник керівника Офісу президента.

Як стало відомо, ніякої «гуманітарки» не було. В одязі працівників станції окупанти самі відзняли фейкове відео.

Олександра ЛАТИШЕВА

Читайте також: ЧАЕС: російські загарбники відчувають сильне опромінення

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: