Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Подаруте іграшки для маленького Каміла

Подаруте іграшки для маленького Каміла фото

Через бойові дії, обстріли і бомбардування, які уже 11-й день точаться на території України, з'являється все більше людей, які залишилися без даху над головою. Славутич надав прихисток кільком таким родинам з маленькими дітьми.

Директор Славутицького соціально-психологічного центру Віктор Одиниця опікується цими людьми і звертається за допомогою.

"Любі славутичани, хлопчик Каміл, якому вдалося втекти від обстрілів, дякує вам за одежку, що ви зібрали. Але він ще хотів би якісь іграшки. Занесіть, будь ласка, завтра в СПЦ 3-4 іграшки для хлопчика. Йому три рочки", - повідомляє Віктор Васильович.

Окрім цього маленького 3-річного хлопчика, з допитливим дорослим поглядом, допомоги потребують і дорослі, кого тепер називають "біженці". Нажаль, відтепер таких в Україні багато. Війне не шкодує ні людей, ні будинків, ні самої України.

"Звертаюся з проханням поділитися закатками (по можливості і ншими продуктами). Збираємо потихеньку для біженців, які їдуть до Славутича. Також треба одежа чоловіча і жіноча, засоби гігієни. Нести в СПЦ. Завтра працюємо з 9.00. Можливо будуть окремі запити, то повідомимо", - просить про  допомогу керманич СПЦ.

Отож, будьмо щедрими на добро! І пам'ятаймо, всі добрі справи повернуться вам сторицею! 

Разом до перемоги! І все буде Україна!

Олександра ЛАТИШЕВА

Фото: Віктор ОДИНИЦЯ

 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: