Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Війна в Україні: світломаскування зберігає життя!

Війна в Україні: світломаскування зберігає життя! фото

Вимикайте світло в оселях! Зашторюйте вікна, закривайте їх картоном або іншими матеріалами, які не пропускають світло назовні! Вимикайте ліхтарі біля котеджів, вимикайте світло вхідних груп та на сходах будинків! Завдяки цьому житлові будинки та котеджі стануть непомітними для ворога у темну пору доби! Завдяки цьому житлові будинки та котеджі стануть непомітними для ворога у темну пору доби!

Центр протидії дезінформації нагадує про важливість заходів світломаскування від ворога. 

"Світломаскування зберігає життя! Закликаємо всіх громадян вжити заходів зі світломаскування власних домівок", - ідеться в повідомленні.

Зокрема важливо вимикати світло в оселях, зашторювати вікна та гасити вуличне освітлення своїх будинків.

У Центрі протидії дезінформації наголосили, що завдяки таким заходам житлові будинки стануть непомітними для ворога в темну пору доби.

"Енергопостачання працює без перебоїв! Бережіть свої життя! Не показуйте ворогу, де ви", - підкреслили в Центрі.

Восьму добу триває російсько-українська війна. Українська нація чинить потужний спротив. Ворогу не вдалося стрімко досягти поставлених цілей. Російські окупанти продемонстрували усьому світу свою підступність: завдання ракетних ударів, ведення вогню реактивними системами залпового вогню та авіаудари свідчать, що вони неспроможні воювати з готовим до тотального супротиву Українським Народом.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: