Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

«Давайте оплатимо хоч частину комунальних послуг готівкою в Укрпошті, щоб пенсіонери змогли отримати свої виплати», - Юрій Фомічев

«Давайте оплатимо хоч частину комунальних послуг готівкою в Укрпошті, щоб пенсіонери змогли отримати свої виплати», - Юрій Фомічев фото

Міський голова Славутича двічі на день звітує перед населенням про ситуацію у місті під час воєнного стану. Восьмий день війни: 3.03.2022р. Підсумки дня.

Юрій Фомічев, міський голова м. Славутича:

Тегово.

Залишається стабільним постачання молока, картоплі і маємо хлб. Сподіваємося завтра у другій половині дня буде більше хліба і більше точок продажу. У магазинах розпродають, що є. Доставки нема. Чекаємо на «зелений коридор». Лише тоді буде можлива доставка товарів і необхідних ліків.

Зробіть запаси води на випадок надзвичайної ситуації. Це важливо!

Давайте попіклуємося про літніх людей. Якщо у вас є сусіди чи знайомі, яким потрібна допомога, повідомте про них у виконком за телефоном: 2-75-55.

В Укрпошті пенсіонери не можуть отримати свої виплати через відсутність готівки. Давайте оплатимо хоч частину комунальних послуг готівкою в Укрпошті (у кого є можливість), щоб пенсіонери могли отримати свої виплати і купувати собі необхідні речі. Пошта працює щодня з 10)) до 15:00.

У мобільному телефоні зявився додаток «Тривога». Він не потребує зайвих даних і налаштовується на певну область України. Спрацьовує автоматично, навіть коли телефон у «сплячому» режимі.

Дотримуємось комендантської години з 19:00 до 07:00 та світлового режиму. Це наша безпека. За цим слідкують управляючі будинками. Без потреби менше пересуваємося містом також і вдень.

Економимо пальне! Воно може знадобиться у будь-який час. Згуртовуємося, коли їдемо в одному напрямку за місто.

Перепустки для виїзду за межі Славутича можна отримати у штабі НС. Довідки за телефоном 2-96-96. Будьте обережні, дороги навколо Славутича заблоковані»

Не панікуємо! Зберігаємо спокій!

Молоко, картопля, хліб у нас буде! Ми повністю забезпечені комунальними послугами. Ми обороняєм наше місто! І намагаємося робити це якісно!

Славутич – ми сильні! Ми єдині! Ми кращі! Ми точно вистоїмо! Тихої вам ночі!

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: