Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутич у стані посиленої готовності. Заходи безпеки громадян

Виконавчому комітету Славутицької міської ради, Славутицькому МВ ГУ МВС України в Київській області в термін до 01.02.2015 відпрацювати спільний план-графік та карту-схему патрулювання приміських і міських територій інфраструктури міста

 
Виконавчий комітет міської ради Славутича вжив низку заходів щодо посилення безпеки громадян та важливих об’єктів інфраструктури міста Славутич.

Члену виконавчого комітету, начальнику Славутицького МВ ГУ МВС України в Київській області Москвічову О. М., начальнику відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Британу А. В., спільно з начальником штабу громадського формування «Славутицька народна дружина» Скороходом С. І. доручено:

– забезпечити посилене патрулювання міста із залученням усіх наявних сил та засобів;
– звернутись до керівників підприємств та організацій міста, громадських організацій (об’єднань), ветеранів Чорнобильської АЕС, Української спілки ветеранів Афганістану та соціально активних славутичан із проханням прийняти активну участь в діяльності громадського формування «Славутицька народна дружина».

Виконавчому комітету Славутицької міської ради, Славутицькому МВ ГУ МВС України в Київській області в термін до 01.02.2015 відпрацювати спільний план-графік та карту-схему патрулювання приміських і міських територій інфраструктури міста (для службового користування).

Керівникам відповідних підприємств (КП «УЖКГ», КП «ЖКЦ») забезпечити посилену охорону найважливіших об’єктів інфраструктури міста:

– центральної міської котельні КП «УЖКГ»;
– водоочисних споруд (свердловин) КП «УЖКГ»;
– каналізаційних очисних споруд (каналізаційного колектора, головної каналізаційної насосної станції) КП «УЖКГ»;
– мережі ліній електропередач (підстанцій 330 кВт, 110 кВт – город);
– шляхопроводу та в’їздів у місто;
– газорозподільчої підстанції в с. Червона Гута.

Директору КП «УЖКГ» Кучинському В. О. спільно з начальником відділення ДАІ з обслуговування міста Славутич Веремієнком О. І. в десятиденний термін вжити заходів щодо приведення до належного технічного стану автомобілю УАЗ «Патріот» (в т.ч. обладнати світовими, звуковими спецсигналами) та передачі його Славутицькому МВ ГУ МВС України в Київській області в рамках діючого законодавства України.

Виконавчому комітету Славутицької міської ради (Дроган М. І., Любива Л. М.) спільно з начальником Славутицького МВ ГУ МВС України в Київській області Москвічовим О. М. здійснювати моніторинг ефективності спостереження за роботою міських камер відеоспостереження з чергової частини Славутицького МВ ГУ МВС України в Київській області.

Виконавчому комітету Славутицької міської ради (Жигалло В. К., Зайченко Г. В.) з метою охорони громадського порядку в умовах надзвичайних ситуацій вжити заходів щодо придбання пального для транспортного засобу УАЗ «Патріот» та обмундирування, а також передбачати формування показників міського бюджету на відповідний рік з реалізації даних заходів, розглянувши можливість створення Фонду надзвичайних ситуацій.


Міський голова В. П. УДОВИЧЕНКО







Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: