Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Чернігові під ворожими обстрілами від часу нападу Росії народилося дві трійні

У Чернігові під ворожими обстрілами  від часу нападу Росії  народилося дві трійні фото

Українців стає більше: від початку війни у Чернігові під ворожими обстрілами народилися дві трійні. Народжують усі жінки на першому поверсі пологового, просто у коридорі. У Славутицькій міській лікарні народилося дві дівчинки.

У Чернігові під ворожими обстрілами у пологовому будинку від 24 лютого, від часу нападу Росії на нашу Україну, народилося дві трійні.

 

У перший день війни, 24 лютого, Анна стала мамою трьох дівчат. Разом із ними жінка шостий день перебуває у бомбосховищі. Другу трійню 26 лютого народила дівчина із Ніжина. Лікарі кажуть, для Чернігова – це велика рідкість.

У лікарні розповідають, що у відділенні інтенсивної терапії лежить ще одна дитина. Вона підключена до апарату штучної вентиляції легень, до бомбосховища її транспортувати не можуть. Тому разом із батьками дитина у постійній небезпеці.

Народжують усі жінки на першому поверсі пологового, просто у коридорі. Якщо обстріли у Чернігові посиляться та буде загроза для жінок – вагітні народжуватимуть у бомбосховищі.

Додають, 28 лютого у бомбосховищі пологового будинку лежало 30 жінок. Вагітних і вже тих, хто народив. Частину з них вже виписали, каже Василь Гусак. Запевняє, у медичному закладі усього вистачає для його безперебійної роботи.

За останні два дні у Чернігівському пологовому будинку на світ з’явилося 12 дітей: 3 дівчинки та 9 хлопчиків.

У Славутичі за це період народилося дві дівчинки..

Славутицька міська рада звертається до вагітних жінок, які зараз перебувають у Славутичі та очікують на появу малюків (особливо на пізніх строках). Будь ласка, терміново зв'яжіться з нашою лікарнею. Їм треба тримати із вами зв'язок. Контактний телефон: 0660045880 - Слюсар Володимир Володимирович.

Прохання максимального репосту по всім каналам зв'язку. Завчасно вдячні!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: