Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Від мобілізації не втекти

На своєму засіданні 27 січня Славутицький виконком вирішив вжити низку заходів щодо проведення часткової мобілізації людських та транспортних ресурсів в місті Славутич, а саме: Зобов’язати керівників підприємств, установ та організацій м. Славутич забезпечити прибуття працівників за викликом...

 
На своєму засіданні 27 січня Славутицький виконком вирішив вжити низку заходів щодо проведення часткової мобілізації людських та транспортних ресурсів в місті Славутич, а саме:

1. Зобов’язати керівників підприємств, установ та організацій м. Славутич, незалежно від форм власності, забезпечити прибуття працівників за викликом Славутицького міського військового комісаріату до пунктів збору військовозобов’язаних.

2. Члену виконавчого комітету, начальнику Славутицького МВ ГУ МВС України в Київській області Москвічову О. М. за заявками Славутицького міського військового комісаріату сприяти у заходах розшуку громадян, які підлягають призову за мобілізацією.

3. Начальнику державного закладу «Спеціалізована медико-санітарна частина №5» Міністерства охорони здоров'я України в м. Славутич (далі – ДЗ «СМСЧ №5») Шиленку В .М.:
– створити на базі ДЗ «СМСЧ №5» позаштатну військово-лікарську комісію (далі – ВЛК) для проведення медичного огляду військовозобов’язаних;
– за заявкою Славутицького міського військового комісаріату забезпечити основний та резервний склад лікарів ВЛК.

4. Відмітити позитивний досвід керівництва ВП «Атомремонтсервіс» у реалізації заходів з часткової мобілізації при виконані всіх поставлених завдань, а також звернути увагу керівників підприємств КП «УЖКГ», ДП УФЗО «ЧАЕС», ТОВ «Кронпак», ТОВ «Вітава», ТОВ «Системпапір», ТОВ «Буденергомантаж» на недопустимість ухилення від виконання Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію, Указів Президента України «Про часткову мобілізацію» та зосередити увагу на особистій відповідальності щодо невиконання поставлених завдань Славутицьким військовим комісаріатом.

5. Контроль за виконанням даного рішення залишаю за собою.


Міський голова В. П. УДОВИЧЕНКО


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: