Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутицькому СПЦ – 28!

Славутицькому СПЦ – 28! фото

Свій 28 рік народження від офіційного початку діяльності 15 лютого святкує Соціально-психологічний центр м. Славутич. Такі дати хоч і не становлять якоїсь особливої сакральності, та все ж є гарним приводом озирнутись назад, пригадати пройдений шлях і зробити певні висновки для подальшої роботи.

Інформує центр на своїй сторінці у facebook:

 «Від імені колективу Соціально-психологічного центру м. Славутич хочемо подякувати нашим партнерам, колегам, благодійникам, відвідувачам та усім тим, хто стільки років були поряд, допомогали і вірили у добру справу, яку продовжує робити центр. Хочеться вірити, що і в майбутньому починання, розпочаті Соціально-психологічним центром м. Славутич, принесуть користь ветеранам, їх родинам і будуть робити наше місто світлішим, цікавішим, красивішим та привітнішим! Зі святом нас!»

Від самого створення і до сьогоднішнього дня Славутицький СПЦ продовжує радо зустрічати своїх відвідувачів. Протягом багатьох років центр працював з ліквідаторами аварії на ЧАЕС, а останні вісім років надає послуги ветеранам АТО/ООС та їх родинам.

Зі святом вас, справжні професіонали! Добрі наставники і надійні друзі! Нехай щастить у добрих справах! Добра і гармонії вам та вашим родинам!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: