Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Стало відомо про ймовірну причину та стан дівчинки, що потрапила під потяг «Чернігів-Славутич»

Стало відомо про ймовірну причину та стан дівчинки, що потрапила під потяг «Чернігів-Славутич» фото

17- річна дівчинка, яка потрапила під потяг у Чернігові, перебуває в нейрохірургічному відділенні обласної лікарні. У неї перелом кісток черепа, стан середнього ступеня важкості.

Інформацію про це надав Валерій Чобітько, медичний директор з лікувально-діагностичної роботи КНП "Чернігівська обласна лікарня":

"Є перелом основи черепа. Це середнього ступеня важкості. Зараз там прогресивно. Стан покращується, ближче до задовільного. Спілкується, грубої патології немає. По травмі належить до середнього ступеня важкості".

Як повідомлялося раніше, інформацію про наїзд підтвердила речниця Нацполіції області Наталія Слабеняк. За попередніми даними, дівчина перетинала залізничну колію, коли її зачепив потяг. Вона зазнала травм і була шпиталізована.

Про ймовірну причину ДТП в поліції Чернігівської області кажуть:

 «Це був не суїцид. Дівчина перетинала колії в капюшоні, шарфі і з навушниками в вухах. Можливо, не чула, як приближався потяг. Відкрите кримінальне провадження за статтею "Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного транспорту». Слідчі дії тривають".

Нагадаємо, трагедія сталася 12 лютого на залізничному переїзді, у мікрорайоні Чернігова – Подусівка. Електропотяг сполучення "Чернігів-Славутич" збив 17-річну дівчинку.

Фото: Національна поліція Чернігівщини, suspilne.media

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: