Завантаження ...

Щодо толерантного ставлення посадових осіб до ветеранів АТО/ООС

Щодо толерантного ставлення посадових осіб до ветеранів АТО/ООС фото

Протягом двох днів тривали тренінгові заняття онлайн-тренінг щодо толерантного ставлення посадових осіб до ветеранів АТО/ООС та формування їх позитивного образу. У заході взяли участь 52 учасника з 12-ти регіонів України. Учасники заходу обговорили великий спектр питань: навички, які отримує ветеран на війні, зміни у його світогляді, моделі поведінки та самодопомоги та інше.

Під час спілкування з представниками органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, організацій та установ, які дотичні до роботи з ветеранами на АТО/ООС, працівники СПЦ обговорили екосоціальну модель результативної адаптації і соціалізації ветерана війни, яка включає роботу на рівні самого ветерана, його родини, місцевої громади і суспільства в цілому.

Проаналізували результати соціологічного дослідження щодо ставлення до ветеранів різних інституцій українського суспільства, поділилися історіями успіху по роботі з ветеранами та обговорили техніки самодопомоги з метою попередження професійного вигорання фахівців.

Також обговорили умови ефективного спілкування посадових осіб з ветеранами.

Учасники заходу висловили бажання подальшої співпраці, з метою покращення якості допомоги ветеранам війни.

По закінченню курсу слухачі отримали сертифікати.

За повідомленням Славутицького соціально-психологічного центру.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия