Завантаження ...

А чи знаєте ви, що Олена Кравець на канікулах відвідала Славутич?

А чи знаєте ви, що Олена Кравець на канікулах відвідала Славутич? фото

Олена Кравець, акторка "Кварталу-95", одна з небагатьох зірок шоу-бізу, яка на зимових канікулах не мандрувала за кордон. За її словами, вона взагалі не планувала їхати на відпочинок у січні, але "почала ричати на дітей", тому втекла у Славутич.

Про це повідомляє інтернет-видання «24 канал».

"Після новорічних корпоративів знаменитості стрімголов гайнули за кордон – хто в Мексику, хто на Мальдіви, хто в Європу, хто в Африку. Тоді, як Олена Кравець не тільки на зимові канікули, а й на свій ювілей, 45-річчя, залишилася в Україні. Однак надовго вдома з 5-річними двійнятами її не вистачило, акторка втекла у Славутич", - інформує видання.

Як зазначається у повідомленні, гумористці так обридло сидіти вдома, що її стало дратувати все довкола, у тому числі й двійнята Катя та Іван. Тому вона поїхала помедитувати та відволіктися. Щоправда, для цього Олена Кравець обрала не розкручені курорти в Таїланді чи Китаї, а містечко Славутич, що на Київщині.

«Чесно кажучи, вперше в житті я поїхала відпочивати на самоті. Настав якийсь момент, коли я зрозуміла, що почала ричати на дітей, почала смикатися», – з гумором пригадала Олена Кравець.

Компанію їй склав не чоловік Сергій, а вчителі з медитації. У Славутичі вони влаштували релакс для душі й тіла – промаслювалися, багато спали і, звичайно ж, медитували.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия