Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Розвиток культури і туризму як складових економіки Славутича

Розвиток культури і туризму як складових економіки Славутича фото

Департаментом стратегічного розвитку, промоції та туристичної гостинності Агентства регіонального розвитку м.Славутича здійснюється діяльність за трьома напрямами: підтримка підприємництва, надання допомоги громадським об’єднанням та підтримка ініціатив громадян та промоція, просування ресурсного потенціалу, розвиток туризму у місті.

Інформує КП "Агентство регіонального розвитку" на своїй сторінці у facebook.

"У 2020 році у департаменті розпочав роботу підрозділ Туристично-інформаційний центр, який у 2021 році фінансується виключно за кошти Агентства регіонального розвитку м.Славутича та має на меті виконання завдань Стратегічного плану розвитку міста Славутича до 2025 року. . Стратегічна ціль: підвищити конкурентоспроможність економіки міста. Напрямок: розвиток культури і туризму як складових економіки", - повідомляють у КП "АРР".

До вашої уваги команда  Агентства регіонального розвитку м.Славутича пропонує  ознайомитися із звітом про діяльність Туристично-інформаційного центру за 2021 рік.

"Минулий рік видався багатим на події та водночас складним для розвитку світової туристичної галузі у зв’язку із викликами пандемії коронавірусу. Ми дякуємо гостям міста Славутича за ваш час, проведений у наймолодшому місті України, а нашим партнерам за підтримку та співпрацю! Все буде туризм!", - зазначають у повідомленні.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: