Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Про реалізацію державної програми зубопротезування для чорнобильців у Славутичі та й не тільки

Про реалізацію державної програми зубопротезування для чорнобильців у Славутичі та й не тільки фото

Як уже ми зазначали раніше з 10.01.2022 року громадяни, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи (посвідчення 1,2 категорія) будуть забезпечуватись безоплатними медичними послугами, лікарськими засобами за рецептами лікарів та зубопротезуванням.

Про це повідомляв відділ охорони здоров’я Славутицької міської ради.

За указаною інформацією, громадяни, що постраждали в наслідок аварії на ЧАЕС, мають можливість безкоштовно отримати медичні препарати за рецептами у аптеці №2, Київський квартал, буд 10 (ПП «СПАРТУС») та аптеці №15, Привокзальна площа (ТОВ «ФАРМАЦІЯ КИЇВЩИНИ» - ЦІЛОДОБОВА АПТЕКА).

Медична послуга зубопротезування буде надаватись у стоматологічній клініці ФОП «Колєда І.П» (пр. Дружби народів, 3).

Редакція slavutych.info вирішила поцікавитись, чи надається даній категорії осіб стоматологічна послуга і чи користується вона попитом у Славутичі?

Відповідь нам нам надав керівник стоматологічної клініки Іван Петрович Коляда:

«З 19 січня укладений договір про надання послуги зубопротезування особам, що постраждали від наслідків аврії на ЧАЕС. У січні уже отримали цю послугу 12 осіб. Заплановано ще 14. Приблизно, 20 пацієнтів в місяць можуть отримати цю послугу у нашій клініці».

За словами І.Коляди, люди можуть звертатися самостійно до клініки, або за списками, що надає організація ветеранів ЧАЕС. Контактний телефон стоматологічної клініки: 2-05-72.

«Програма буде тривати впродовж року і фінанасуватиметься за рахунок держави», - акцентував Іван Петрович.

9 лютого відзначається Міжнародний день стоматолога. Користуючись нагодою, ми вирішили запитати у славутичан, до кого з лікарів- стоматологів вони звертаються найчастіше і кого хотіли б привітати зі святом?

 

Надія Вершиніна:

«Звертаємось до різних стоматологів. Вячеслав Піраторов, Тетяна Колода, Ольга Томилко. Всіми задоволені! Дуже добре!»

 

Володимир Дольник:

«Смілик Олександр Олександрович. Ходять до нього всі: і ми, і діти! Толково, спокійно і грамотно лікує. На питання відповідає зрозуміло. Людина – позитив! Ось його хочеться привітати, побажати всіляких гараздів і доброго здоров’я!”

 

Василь Колесник:

«Останній раз був 3-4 роки тому у Смілика. Довіра була тільки до нього. Довго чекав, а потім засмутився. Пломба випала, потому так і не зміг до нього потрапити. Привітати зі святом зі щирою вдячністю хотів би О.Смілика і О.Томилко».

 

Лілія Фещук:

«Я і моя сім’я ходимо до лікаря Смілика Сан Санича.Він дуже хороший лікар і прекрасна людина. Його ми і хотіли б привітати зі святом з вдячністю! Він професіонал своєї справи! Як кажуть у народі – дока!»

Тетяна Бакри-Ніхельман:

«Раніше завжди лікувались у Ольги Олексіївни Томилко. Тепер вона працює в приватній клініці «Процко». Але привітати хотілось би Ольгу Олексіївну,бо вона багато років робила посмішку моєї родини гарною. Останні кілька років лікуємося у Яночки Кушніренко. Охайна, уважна, завжди з настроєм і фахівець своєї справи! Добре, що не потрібно їхати до Чернігова, не всі хороші лікарі розбіглися… З Яною Олександрівною дуже приємно спілкуватися, коли «рот відкритий для ремонту дорогоцінних зубів»… Люди працюють там дуже позитивні. Виходиш з кабінету завжди з гарним настроєм. Здоров’я усім і благополуччя! Миру Україні і радості в кожний дім!»

Ми вітаємо усіх лікарів-стоматологів з професійним святом! Дякуємо за фахову роботу і, як результат, гарну посмішку! Бажаємо добра, позитиву в усьому і задоволених, вдячних пацієнтів!

Олександра ЛАТИШЕВА.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: