Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутич: середній показник вартості тепла у січні - 37,33 грн/кв.м

 Славутич: середній показник вартості тепла у січні - 37,33 грн/кв.м фото

КП«Управління житлово-комунального господарства» провело аналіз споживання теплової енергії багатоповерховими будинками міста за січень 2022 року.

Про це повідомляє Славутицький відділ з питань житлово-комунального господарства у facebook.

НЗа підсумками найвищі показники фактичної середньомісячної вартості послуги з постачання теплової енергії за показниками загальнобудинкових приладів обліку у січні 2022 року:

- 52,68 грн/кв.м у багатоквартирному будинку № 3 Єреванського кварталу (квартири №№ 51-100);

- 180,07 грн/кв.м у багатоквартирному будинку № 2 Печерського кварталу в зв’язку з відсутністю індивідуальних приладів обліку (квартирних лічильників).

Найнижчі показники фактичної середньомісячної вартості послуги з постачання теплової енергії за показниками загальнобудинкових приладів обліку у січні 2022 року – 20,32 грн/кв.м у багатоквартирному будинку № 1 Невського кварталу (квартири 1-40).

Середній показник вартості послуг теплопостачання по місту в січні 2022 року склав 37,33 грн/кв.м.

Варто нагадати, що для оптимізації споживання теплової енергії шляхом регулювання подачі теплоносія в будинок, необхідно звернутися до управляючої компанії вашого будинку.

З побудинковими показниками споживання теплової енергії багатоповерховими будинками міста за січень 2022 року можна ознайомитися на сайті Славутицької міської ради за посиланням: http://e-slavutich.gov.ua/.../AnalysisThermalEnergy.aspx

КП "УЖКГ" звертається до жителів міста з великим проханням вчасно розраховуватися за надані послуги для сталого проходження опалювального сезону та щиро дякує містянам, які вчасно сплачують за спожиті послуги.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: