Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Додавайте свої комерційні та інвестиційні пропозиції до банку ідей

Додавайте свої комерційні та інвестиційні пропозиції до банку ідей фото

Інвестиційний портал «Славутич – Чернігівський регіон» пропонує можливості для безкоштовного розміщення інвестиційних та комерційних пропозицій.

Інформує Агенство регіонального розвитку м. Славутич.

Портал є інтерактивним - підприємці або власники певних інвестиційних об’єктів можуть самостійно та безкоштовно розміщувати інформацію про інвестиційні проекти та комерційні пропозиції.

За наступної модерації адміністраторів порталу ваша інформаціїя буде розміщена на порталі за 2-3 робочих дні.

Кожен охочий, фізична чи юридична особа, може долучитися до наповнення інвестиційного порталу - на сайті є проста форма для додавання інформації.

Посилання для додавання вашої пропозиції https://investslavutych.arr.in.ua/dodati-proekt/

Нагадаємо, що інвестиційний портал розкриває та просуває інвестиційні можливості трьох громад, а також демонструє ключові переваги територій.

На порталі ви знайдете інформацію про Славутич, Михайло-Коцюбинську та Любецьку ОТГ. На сторінках громад є коротка довідка для інвесторів, підприємців, гостей громад двома мовами – українською та англійською.

Інвестор та підприємець знайде тут інформацію про види підтримки, новини про інвестиційні та промоційні події, що відбуваються в громадах.

На порталі розміщені інвестиційні паспорти або концепції розвитку громад, де є аналітична база, необхідна інвестору.

З усіх питань розміщення інформації на порталі «Інвестору» можна зателефонувати 04579 2 10 90, 2 22 50 або +38 050 353 11 35, направити інформацію на адресу slavutich.ofis@gmail.com

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: