Завантаження ...

У Прип'яті ідуть запеклі бої з ворогом - під Києвом розпочались військові навчання: фото, відео

У Прип'яті ідуть запеклі бої з ворогом - під Києвом розпочались військові навчання: фото, відео фото

У Прип'яті на Київщині стартували масштабні військові навчання. Задіяні бійці Нацгвардії, поліцейські, надзвичайники. Відпрацьовувалась тактика ведення бойових дій в урбанізованій місцевості.

Місто знаходиться на лінії зіткнення з противником. Підрозділи Збройних сил разом з Нацгвардією виконують бойові завдання аби захистити Прип'ять, за легендою навчань. А поліцейські із рятувальниками, мають забезпечити евакуацію населення, повідомляє Gazeta.ua.

"Станом на 4 лютого обстановка в районі м. Прип’ять напружена. Окремі передові групи противника спромоглися закріпитись та організувати непідготовлену оборону в панівних будівлях. За даними розвідки, противник зазнав значних втрат та неспроможний ефективно утримувати зайняті позиції", – йдеться в легенді.

 

Усього військові відпрацюють вісім тактичних епізодів – проводитимуть повітряну розвідку, вестимуть вуличні бої, знищуватимуть броньовану техніку умовного противника, штурмуватимуть будівлі тощо.

Учасникам навчань дали команду провести заходи з метою знищення протвиника на зайнятих ним позиціях, з чим вони успішно впоралися.

На навчаннях присутні дипломати та прес-аташе військових відомств із різних країн. Прибув міністр оборони Олексій Резніков.

Фото, відео: Gazeta.ua

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия