Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутич – міжрегіональна велорекреація для оздоровлення та відпочинку

Славутич – міжрегіональна велорекреація для оздоровлення та відпочинку фото

У Славутичі відбулася робоча онлайн нарада з реалізації проєкту «Славутич – міжрегіональна велорекреація для оздоровлення та відпочинку», на якій детально обговорили календарний план-графік щодо цього на 2022 рік.

Про це повідомляє Славутицька міська рада у facebook.

🚲Протягом цього року необхідно провести будівництво нових велодоріжок та реконструкцію наявних, встановити нові велопарковки, організувати велогараж для зберігання велосипедів та систему відеоспостереження, встановити знаки, нанести дорожню розмітку на веломаршрутах міста, занизити бордюри, місця переїзду. А до цього потрібно розробити технічні завдання, підготувати ПКД, оголосити і провести закупівлі.

Звичайно, для цього потрібен час.

🚲Поза увагою організаторів не залишилися і такі важливі питання, як соціальна реклама, соціологічне опитування, постійне інформування про хід реалізації проєкту, проведення масових заходів з популяризації активних видів спорту, як для дорослих так і для дітей.

🚲 Важливий аспект у проєкті – проведення навчань серед жителів міста з безпеки дорожнього руху та переваг користування велотранспортом. У планах – укладання меморандуму з Любецькою та Михайло-Коцюбинською об’єднаними територіальними громадами про спільний розвиток велоінфраструктури регіону та популяризації велосипедного руху. По завершенню проєкту передбачається проведення широкої прес-конференції.

🚲Нагадуємо, що Славутич став переможцем конкурсу проєктів регіонального розвитку «Славутич – міжрегіональна велорекреація для оздоровлення та відпочинку».

🚲Справді, роботи у 2022 році чимало, але впевненість у важливості розвитку велоструктури Славутича, додає впевненості команді проєкту на успішну її реалізацію. Тож рух розпочато.

🚲Вже на сьогодні підготовлена схема першого етапу реалізації велосипедної мережі, проведено соціологічне опитування, у січні розпочато навчання учнів у школах, розроблено лого «Славутич – місто енергії». 

 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: