Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

В Славутичі створено Кординаційну Раду

16 січня 2015року в приміщенні ДК «Енергія» відбулися збори представників громадських організацій м. Славутича. Темою зустрічі було: обговорення Закону України «Про Державний бюджет України на 2015 рік та низки законів які регулюють питання бюджетного, трудового, пенсійного та інших законодавчих актів, що...

 
16 січня 2015року в приміщенні ДК «Енергія» відбулися збори представників громадських організацій м. Славутича.

Темою зустрічі було: обговорення Закону України «Про Державний бюджет України на 2015 рік (№ 80-VIII від 28.12. 2014 року)» та низки законів які регулюють питання бюджетного, трудового, пенсійного та інших законодавчих актів, що в значній мірі мають вплив на соціальний захист населення та взагалі на всі аспекти життєдіяльності як для всієї України так і для славутичан.

Присутні на зборах представники та лідери від громадських організацій : Ветеранів ВВВ, Союзу Чорнобиль України, Діти війни, Української спілки ветеранів Афганістану, Партії ветеранів Афганістану, Товариство ветеранів ЧАЕС, Славутицької міської організації жінок СОІУ, КПУ вирішили:

Створити Координаційну Раду по захисту прав та вирішенню соціально-економічних питань соціально вразливої категорії славутичан. А також, звернутись до Президента України, Верховної Ради, Прем’єр – міністра України, народних депутатів про недопущення погіршення соціальних стандартів для і так зубожілої соціально вразливої категорії населення Україи..

Секретар Кординаційної Ради громадських організацій м. Славутича.
Контактний Тел. 2-94-54

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: