Завантаження ...

Укладаємо договір за 72 години!

Укладаємо договір за 72 години! фото

У Славутичі працює сучасний інноваційний індустріальний Бізнес-парк, побудований за підтримки Європейського Союзу, є власністю територіальної громади міста.

Це - сучасний пілотний майданчик для розвитку виробничої діяльності, створення нових робочих місць та впровадження інноваційного виробництва. Тут передбачено виробничі та офісні приміщення, конференц-залу та коворкінг.

Керуючою компанію Бізнес-парк «Славутич» за результатами відкритого конкурсу визначено комунальне підприємство «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради.

Перший в Україні муніципальний інноваційний індустріальний Бізнес-парк поєднує в собі такі компоненти, як – FAB Lab, Центр менеджменту, коворкінг та ін. Оснащений інженерними системами: електропостачання, водопостачання та водовідведення, централізованого опалення, пожежної сигналізації, вентиляції, LED – освітлення та інтернет.

Для підприємців тут створено сприятливі умови. Стати учасником Бізнес-парку можна в короткий термін – лише три робочих дні триває процедура укладення договору, термін дії якого може становити до 5 років. 

Вартість оренди для учасників складає лише 3,77 грн за 1 кв.м, орієнтовна вартість експлуатаційних витрат 1 кв.м корисної площі – від 35,06 грн. з ПДВ.

Більше інформації та контакти можна знайти  за посиланням.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия