Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Онлайн-колегія управління освіти і науки

Онлайн-колегія управління освіти і науки фото

27 січня під головуванням т.в.о.начальника управління Людмила Живець відбулося засідання колегії управління освіти і науки Славутицької міської ради в онлайн-режимі. У колегії взяли участь спеціалісти управління освіти та керівники закладів освіти.

Інформує управління освіти і науки Славутицької міської ради на своїй сторінці у facebook.

У ході засідання підвели підсумки роботи з розгляду звернень громадян за 2021 рік, визначили основні пріоритети розвитку системи освіти міста на 2022-2026 роки, окреслили основні завдання розвитку освітньої галузі у 2022 році. Галина Сополєва, головний спеціаліст управління освіти, підвела підсумки освітньої діяльності закладів загальної середньої освіти за І семестр 2021/2022 навчального року, інформувала про стан реєстрації випускників на проходження пробного зовнішнього незалежного оцінювання та проведення основної сесії ЗНО-2022.

✍️Члени колегії ухвалили рішення, які стосуються подальшого розвитку системи освіти міста, визначили пріоритетні напрями діяльності, найважливіші серед яких:

- дошкільна освіта;

- ефективна мережа ЗЗСО;

- профільний ліцей;

- інклюзивна освіта та соціальний захист учасників освітнього процесу;

- безпечне та якісне харчування;

- позашкільна освіта;

- розвиток педагогічних працівників;

- створення сучасного освітнього простору, забезпечення енергозбереження та адміністративно-господарської діяльності у закладах освіти.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: