Завантаження ...

У Славутичі розпочався енергоаудит багатоповерхівок

У Славутичі розпочався енергоаудит багатоповерхівок  фото

Метою даного обстеження є з`ясування технічного стану будинку та визначення ефективності споживання енергії, шляхом визначення «проблемних місць», через які відбуваються витоки тепла з будинку. Обстеження будепроводитись безкоштовно, впродовж зимових місяців 2022 та 2023 років.

Як і повідомлялося на початку цього року,  КП «ЖКЦ» спільно з КП «АРР» розпочали роботи з енергообстеження багатоповерхових будинків міста, що знаходяться у них на обслуговуванні. Інформу КП «ЖКЦ» на своїй сторінці у facebook.

КП «ЖКЦ» спільно з департаментом енергоменеджменту КП «АРР» планують провести теплове обстеження багатоповерхових будинків для отримання точних результатів з мінімальною похибкою для даних об’єктів. Дане обстеження дасть можливість виявити проблемні місця кожного будинку окремо. Під час проведення обстеження виявлені проблемні місця будуть фіксуватися за допомогою тепловізора.

Результати обстеження дадуть змогу визначити необхідні ремонтні роботи по кожному будинку (утеплення, ремонт), а також використовувати отримані дані для підготовки міських програм та грантових заявок у сфері енергоефективності та тепломодернізації.

Отже, енергетичний аудит житлового будинку – це перший крок до підвищення комфорту, зменшення витрат на комунальні послуги.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия