Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Це важливо, коли вся громада може об'єднатися

Це важливо, коли вся громада може об'єднатися фото

Благодійний ярмарок, що відбувся у КЗ «Кіноконцертний комплекс», проводився з метою допомогти зібрати кошти на лікування 19-річному Сергію Касянчуку, який потребує тривалого вартісного лікування після перенесеної складної операції з видалення злоякісної пухлини.

Цього вечора ККК зібрав багато славутичан, які відгукнулися на крик про допомогу і  прийшли підтримати юного  славутичанина Сергія Касянчука й допомогти впоратися з бідою.

Це важливо, коли вся громада може об'єднатися для того, щоб допомогти людині у важкій ситуації. Ми не вперше це робимо. Хотілося б щоб в останнє. Тому бажаю, щоб нам усе вдалось, щоб ми зібрали кошти і допомогли, щоб Сергій одужав і жив далі щасливим життям», - звернувся до присутніх міський голова Юрій Фомічев.

Він презентував для аукціону вже відомий лот «Один день мером Славутича», який викупили під час торгів за 200 грн. Невідома благодійниця подарувала цей сертифікат 5-річній славутичаночці Мії Форостенко.

Дівчинка разом з татом принесла на ярмарок цілий мішок своїх м’яких іграшок, аби віддати їх за для лікування і в подальшому одужання Сергія.

На ярмарку було представлено багато різноманітних виробів, смаколиків, ексклюзивних речей і послуг.

Директорка КЗ «ККК» Лариса Маслій по завершенню заходу з вдячністю звернулася до всіх, хто взяв участь у благодійному ярмарку:

 «Прийшли. Долучились. Підтритмали: Палац дітей та молоді (в особі Олександри Нетеси), Молодіжний простір, Центр "Благодар", кафе "Кав'ярня на майдані" (Катерина та Дмитро Делікатні) , кафе" ENJOY", Централізована бібліотечна система ( Наталія Козленко, Наталія Кокіна), вихованці Славутицького ліцею, Олена Гніденко, Тетяна Губа, Мія Форостянко (Дякуємо батькам за виховання донечки), Анна Дегтеренко, Наталія Дабіжа, Ольга Кравченко, Тетяна Говорова, Ольга Котюх та ККК - ДЯКУЄМО і ДЯКУЄМО всім - всім славутичанам, які сьогодні завітали до ККК, щоб поділитися теплом свої душі з Сергієм РАЗОМ МИ СИЛА!

Лариса повідомила, що скринька ще до понеділка буде стояти в ККК, і кожен охочий може додати свої кошти на лікування юнака.  24 січня вся сума буде перерахована на лікування Сергія Касянчука.

Приємно, що Славутич об'єднується за для топомоги ближньому. Адже це важливо для кожного. Важливо тому, хто потребує дороги. А ще більше тому, хто має можливість допомогти. Не соромтесь робити добро, воно, безумовно, повернеться до вас сторицею!

Олександра Латишева

Фото: Людмила Любива

Відео: Дмитро Передній

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: