Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Пільги готівкою чи безготівкою?

 Пільги готівкою чи безготівкою? фото

Пільговики, які бажають отримувати пільги на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій готівковій формі можуть звертатися з заявою до Центру надання адміністративних послуг, у якій зазначаються виплатні реквізити, виплата пільги здійснюється шляхом перерахування коштів на рахунок пільговика в уповноваженому банку з місяця, що настає за місяцем подання заяви.

Інформує відділ персоніфікованого обліку пільгових категорій населення.

Кошти за надані пільги у безготівковій формі (в межах загальної суми пільг, визначених законодавством) перераховуються надавачам послуг через АТ “Ощадбанк” щомісячно до 18 числа наступного місяця, у встановленій законодавством послідовності: опалення, гаряче водопостачання, централізоване водопостачання та водовідведення, електропостачання, газопостачання для приготування їжі та підігріву води, вивезення побутових відходів, послуги з управління багатоквартирним будинком.

Важливо знати, що заощаджені кошти можна буде отримати за підсумками опалювального сезону (раз на рік) по залишкам, які утворилися станом на 1 червня через АТ “Ощадбанк”.

Наголошуємо! Пільговики зобов’язані щомісяця сплачувати вартість фактично спожитої послуги з урахуванням суми пільги, перерахованої на підприємства-надавачі послуг або виплаченої готівкою.

Увага! Пільговик повинен повідомляти управління соціального захисту населення для коригування інформації, включеної до Єдиного державного автоматизованого реєстру осіб, які мають право на пільги, зокрема, у разі – змін, які відбулися у складі сім'ї; зміни місця проживання, тощо.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: