Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Вірте в себе, ставте цілі та досягайте їх!

Вірте в себе, ставте цілі та досягайте їх! фото

Галина Мех - єдина вчителька у м. Славутичі, сертифікована Управлінням Державної служби якості освіти у Київській області. Її компетентність і професійність, як вчительки, визнали на державному рівні!

Цією новиною і своєю формулою успіху Галина Мєх поділилась на своїй сторінці у facebook.

СЕРТИФІКАЦІЯ - 2021... ІСТОРІЯ УСПІХУ

Спочатку впевненість: МЕНІ ЦЕ ПОТРІБНО! Я ЗМОЖУ УСПІШНО ПРОЙТИ СЕРТИФІКАЦІЮ!

Рішення прийнято, реєструюсь. Починаю готуватись: пошук і вивчення потрібної інформації, детальне вивчення нормативних документів, поради сертифікованих колег.

Чи було хвилювання? Авжеж. Але воно межувало з впевненістю у власній компетентності.

Отже, І етап - ЗНО.

Активно готуюсь... Вечори проводжу із ЗНО з української мови, тренуюсь швидко розуміти завдання і знаходити правильні відповіді. Вихідні з курсами по критичному мисленню (дуже допомогли!)

Перша перемога! 80 балів!

ІІ етап - самооцінювання. Що гірше: переоцінити чи недооцінити? Оцінюю себе з позиції Я - ПРОФІ! Так і працюю... З любов'ю до дітей, по-сучасному, творчо, ініціативно, комфортно і результативно.

ІІІ етап.... Новий формат взаємодії з експертами, так як карантин вніс свої корективи. У моїй голові були різноманітні думки, хвилювання, однак коли настав час вивчення практичного досвіду, я відчувала спокій. Тому що мене підтримували мої учні, батьки, колеги.

Окремо хочу подякувати експертам за добрі слова, високі бали, підтримку та настанови. І коли я побачила 136 балів, я зрозуміла – у мене вийшло!

ПЕРЕМОГА! Адже тепер мою компетентність і професійність, як вчительки, визнали на державному рівні! На даний момент я єдина сертифікована вчителька у м. Славутичі.

Вірте в себе, ставте цілі та досягайте їх!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: