Завантаження ...

Про захворюваність на Covid-19 та вакцинацію у Славутичі

Про захворюваність на Covid-19 та вакцинацію у Славутичі фото

В Україні починається чергова хвиля захворюваності на коронавірус. Лікарі прогнозують, що відкриття шкіл після канікул та сезонність також можуть суттєво вплинути на динаміку пандемії, повідомляють в МОЗ.

За інформацією генерального директора КНП «Славутицька міська лікарня» Ярослава Вольського, станом на 19 січня на стаціонарному лікуванні перебуває 11 хворих. Всього наразі хворіє 95 чоловік, з них 12 дітей, віком до 18 років. Загалом, у Славутичі з початку пандемії захворіло 3326 чоловік, одужало – 3196.

 Лікар зазначає, що останні випадки захворювання мають іншу форму та відрізняються за перебігом хвороби, але піддаються лікуванню,      якщо вчасно звернутися до сімейного лікаря. Всіма необхідними медикаменти лікарня забезпечена.

Нагадуємо, що у Славутицькій міській лікарні працює Центр вакцинації. Станом на 13 січня проведено 11174 щеплень, що складає 63,6% дорослого населення міста. Щеплення ефективно запобігають тяжкому перебігу хвороби й рятують життя. Телефон Центру вакцинації у Славутичі 099-344-74-60.

Бережіть себе та своїх близьких!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия