Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Віталій Безгін та Олександр Слобожан відвідали Славутич (фото, відео)

Віталій Безгін та Олександр Слобожан відвідали Славутич (фото, відео) фото

Сьогодні, 13 січня, з робочим візитом завітали до Славутича Віталій Безгін, голова підкомітету з питань адміністративно-територіального устрою та місцевого самоврядування Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування і Олександр Слобожан, виконавчий директор Асоціації міст України Олександр Слобожан.

Під час спілкування з міським головою Юрієм Фомічевим у центрі уваги були ключові питання, що забезпечують розвиток міста та особливу специфіку Славутича, яку він має з моменту свого створення.

За круглим столом із командою виконавчого комітету Славутицької міської ради поважні гості обговорили важливість запровадження енергоефективних заходів; проблемні питання, що виникли у зв’язку зі збільшенням ціни на газ, відповідно і збільшення тарифів; нові законодавчі ініціативи щодо індустріальних парків; змін до Державного бюджету; нові пілотні проєкти, в яких Славутич, маючи вже напрацьований досвід, має взяти участь.

Віталій Безгін та Олександр Слобожан, потому, ознайомилися з інфраструктурою міста, роботою Інклюзивно-ресурсного центру та Славутицького ліцею, реконструкцією басейну «Дельфін» та діяльністю Бізнес-парку «Славутич».

 За словами народного депутата України Віталія Безгіна, тільки взаємодія громади із владою забезпечує нормальний розвиток місцевого самоврядування, а ще важливо любити своє місто, любити своє.

За повідомленням Славутицької міської ради.

Відео: ТБ "МедіаДім"

 

 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: