Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Віталій Медвідь презентував новий твір українською

 Віталій Медвідь презентував новий твір українською фото

У новорічному номері «Дебют-газети», який вийшов 8 січня 2022 року, презентовано твір Віталія Медвідя «Єжи та джинірі», який написано українською.

Славутичанин Віталій Медвідь – письменник, фотограф, автор детективних романів, прозаїк та й не тільки. До цього часу його твори друкувалися російською.

 «Це, мабуть, дивно, ближче до п'ятдесяти бути дебютантом. Але якщо твій дебют – це прозовий текст українською мовою, то, мабуть, можна пробачити. Debute Gazeta - це майже двохсотсторінкове видання з творами нових авторів», - з гумором зізнається автор на своїй сторінці у facebook.

За умовами «Дебют-газети» твір має бути написаним  виключно українською мовою, з дотримання загальних стандартів етики, та бути оригінальним (ніде не опублікований раніше).

Debute Gazeta має незвичний для періодичного видання формат, в якому можна віднайти як прозу, так і поезію, а також драматургічні твори сучасних українських письменників.  Щось на кшталт «Роман-газети», на шпальтах якої в радянські часи можна було побачити цікаві сучасні літературні твори.

Усі твори, які надходять до редакції, друкують безкоштовно і не виплачують гонорарів авторам. 

Перший цьогорічний номер «Дебют-газети» включає в себе твори 15 чудових авторів, з різних куточків України/

«Наш часопис стає все більше народним! У кожному номері «Дебют-газети» стільки цікавих творів, скільки б містили дві книжки, вартістю від 100 гривень кожна. Читачі починають розуміти, яку економію разом із цікавою літературою несе в родини «Дебют-газета», - акцентують упорядники  газети Михайло Новицький та Вікторія Новицька.

Ознайомитися з українською версією твору Віталія Медвідя «Єжи і джинірі» можна за посиланням  https://booknet.com/uk/book/zhi-ta-dzhinr-b369830

Читайте з задоволенням та отримуйте насолоду від якісної літератури!

 

Олександра Латишева

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: