Завантаження ...

Різдвяні традиції з "Натхненням"

Різдвяні традиції з "Натхненням" фото

Народна хорова капела «Натхнення» створена у 2003 році. Любов до класичної музики об’єднала та згуртувала в один дружний колектив працівників установ міста, ДСП «Чорнобильська АЕС» та ВП «Атомремонтсервіс». Сьогодні колектив налічує близько 20 чоловік.

Як повідомляє Славутицький відділ культури, національностей та релігій, у репертуарі колективу - класичні, духовні, народні, джазові твори, і всі вони виконуються акапельно, підтверджуючи високий професійний рівень співаків та їх натхненного керівника Дмитра Приходчука - колишнього випускника Славутицької ДШМ та Чернігівського музичного училища ім. Ревуцького.

У виконанні колективу звучать зворушливі пісні та композиції М. Лисенка, К. Стеценка, С. Рахманінова, Д. Задори, Д. Бортнянського, що входять до скарбниці духовної та класичної музики. Різні за тембром голоси – сопрано, альти, тенори, бас – вишиковуються, створюючи певну гармонію.

В 2018 році капела підтвердила заслужене звання «народна». Вона стала призером VІ Міжнародного конкурсу вокальних ансамблів та хорів ім. Д.Бортнянського.

Керівник: Приходчук Дмитро Вікторович
Концертмейстер: Приходчук Оксана Олександрівна

Відео: ТБ "МедіаДім" https://www.facebook.com/321846871565154/videos/714173782819685

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия