Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Як зустріли Новий 2022 рік славутичани?

Як зустріли Новий 2022 рік славутичани? фото

Одним з найочікуваніших і найвеселіших свят вважається Новий рік. Заздалегідь прикрашаються споруди, установлюються ялинки, створюються яскраві локації та фотозони, готуються новорічно-розважальні програми та заходи у всіх населених пунктах, організаціях та закладах нашої держави.

Але традиційно Новий рік залишається родинним святом. І в кожній сім'ї ( особливо там, де є малі діти) його ждуть з нетерпінням і відзначають по-особливому.

Як готуються та як відзначають новорічне свято славутичани, поцікавилася редакція slavutych.info.

Тетяна Бакрі-Ніхельман, керівник Народного театру "Добрий настрій" та Валерій Ніхельман, голова Центру німецької культури "Хоффнунг":

Ми вдвох після сьомої години вечора поїхали на дачу. Посмажили на мангалі смаколики. Замерзли дуже! Почався дощ. О пів на дванадцяту поїхали додому. Але зустріли Новий рік дуже весело!

Любов Житник, психологиня ЗДО №6:

Свято як завжди чекаємо і сподіваємось, як в дитинстві, на якесь диво. Кожен своє, але диво. Новорічний настрій створювався поетапно-спочатку на роботі, майже місяць наш колектив креативив над Новорічним оформленням, створюючи неймовірно вишукані фотолокації і загальну казкову атмосферу в закладі. Звісно, дома також щороку прикрашаємо нашу оселю, першим подарунком і прикрасою став телевізор, подарований сином, щоб у мами був широкоекранний сучасний Новий рік. Звичайно, ялинка на яку ми разом прикрашаємо, така ретро-стильна традиція розміщувати в перемішку іграшки з дитинства і сучасні. Є іграшка-годинник, яку мій чоловік привіз з собою з села, Чорнобильської зони. Це наш талісман - іграшка-скляний годинник. Приємні турботи навколо новорічного столу об'єднують ! Ми традиційно збираємося у старшої сестри Тамари, так там мило,тепло і затишно, як у мами...

Дмитро Cлавутич, працівник сфери послуг:

Уже багато років це свято не відзначаю. Я спав уже о 21:30 зовсім тверезий.Зранку, коли йшов на роботу, побачив порожнє місто.

Олександр Ступа, радник Гетьмана України, полковник УРК:

Новий рік відзначаємо майже завжди в колі сім'ї. По молодості святкували в колі друзів, в моєму кафе, в сауні.

Аліна Теремецька, студентка КНУКіМ:

У нас є традиція: головне - весело посвяткувати! Ми святкуємо зазвичай сім'єю, і можемо або вдома, або виїхати в інше місто, або у нас з гостями - найчастіше. Моя особиста традиція - кожен новий рік зустрічати в новому вбранні. Прикрашаємо будинок, нарізаємо салати. Все це супроводжуються новорічними піснями - головна запорука святкового настрою! Ще до нас Дід Мороз зі Снігуронькою приходять 31 грудня вранці все життя! Бажання ми завжди загадуємо про себе, не пишемо їх на листочках і не спалюємо. А 1 січня, традиційно, наш будинок повен гостей, бо у тата день народження. Я люблю Новий рік! І особливо 1 січня, тому що це завжди теплі спогади про гарне свято.

Ольга Фещук, керівник самодіяльного об'єднання КЗ ККК:

Знаєте, зустріли майже як всі! Зібралися з родиною за столом, сказали дякую 2021року. З однією сторони, він був насичений і водночас важкий, але ми впоралися. Загадали бажання, які обов'язково здійсняться! А після бою курантів зібралися з дівчатами та продовжили святкування. Україна зустрічає 2022 рік! Вітаю з Новим роком! І хочеться всім побажати, щоб в наступаючому році з нами сталося те саме диво, про яке ми всі так мріємо! Хоч у кожного воно своє, але воно обов'язково найнеобхідніше і найважливіше. Бажаю, щоб всі ми були живі і здорові, щоб займалися тим, що приносить нам задоволення. Бажаю досягати нових вершин і самореалізовуватися. А ще побажати хочу побільше радісних моментів, які переходять в приємні спогади, і зустрічей з відданими друзями і улюбленими домочадцями.

І хоч славутичани по-різному ставляться до відзначення новорічних свят і традицій, пов'язаних з ними, ми бажаємо усім справжнього яскравого новорічного настрою, здійснення мрій і сподівань! Нехай прийдешній 2022 рік принесе усім багато позитиву, радості, добра, розвитку рідному місту Славутичу, миру та процвітання нашій Україні! З Новим роком!

Олександра Латишева

Фото з Facebook

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: