Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Засідання виконавчого комітету

Засідання виконавчого комітету фото

30 грудня відбулося засідання виконавчого комітету. Серед основного, на порядку денному розглядали питання встановлення тарифів на теплову енергію, виробництво теплової енергії на установках з використанням альтернативних джерел енергії для потреб установ та організацій, що фінансуються з державного чи місцевого бюджету.

Члени виконавчого комітету одноголосно вирішили встановити ТОВ «ЕКОЕНЕРГОГЕНЕРАЦІЯ» тарифи на теплову енергію на рівні 90 % від середньозваженого тарифу на теплову енергію. Так, для бюджетних установ, з врахуванням ПДВ, тариф сладатиме: на виробництво теплової енергії - 2930,40 грн/Гкал, на теплову енергію - 3526,07 грн/Гкал.

Прийнято рішення про організацію безоплатного медичного забезпечення громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи. У 2022 році безоплатне забезпечення цієї категорії населення медичними послугами (зубопротезування) та ліками за рецептами лікарів будуть здійснювати: ФОП Колєда І.П., ПП «СПАРТУС», ТОВ «ФАРМАЦІЯ КИЇВЩИНИ».

Решта питань порядку денного стосувалися опіки та піклування, соціального захисту громадян, розміщення зовнішньої реклами, приватизації житла.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: