Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Синоптики попереджають про хуртовини на початку тижня

Синоптики попереджають про хуртовини на початку тижня фото

Синоптики прогнозують в Україні у понеділок, 27 грудня, морозний та сніжний день. А вже у вівторок, 28 грудня, погода погіршиться.

Про це повідомляють в Укргідрометцентрі.

Синоптики прогнозують на завтра, 27 грудня сніг у південній частині України, а також у Закарпатській, Івано-Франківській та Чернівецькій областях. На півдні Одещини та в Криму мокрий сніг та дощ. На решті території буде без опадів.

На Сході країни буде найхолодніше, до -12-14. В центральних областях термометри показуватимуть -3-5 градусів. На Півночі – до -6, тоді як в західних регіонах до -5.

Однак вже у вівторок, 28 грудня, очікується ускладнення погодних умов. Зокрема, погода погіршиться в центральних та східних областях. Там прогнозують пориви вітру та хуртовини. У південній частині мокрий сніг та дощ, на заході помірно сніжитиме.

Нагадаємо, Карпати засипало снігом під два метри. У горах зберігається висока сніголавинна небезпека (4 рівень) через снігопади та хуртовини, які очікується 26-27 грудня на високогір’ї Івано-Франківської та в східній частині Закарпатської областей. Українцям наполегливо радять утриматися від походів на високогір'я.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: