Завантаження ...

Славутичанки-лідерки - зустріч у новому форматі

Славутичанки-лідерки - зустріч у новому форматі фото

Цікава відбулася 21 грудня у готелі «Славутич». Славутичанки-лідерки зібралися з благодій ною метою у форматі «світове кафе».

Програма зустрічі містила короткі надихаючі виступи усіх учасниць події, смачний кулінарний майстер-клас від Олександри Волкової, святкові поради від візажистки Альони Пугач та розмову про те, як формулювати цілі та досягати їх з психологинею Діною Піщуліною.

Але головне – лідерки Славутича зібрали кошти, які були направлені на благодійну мету!

Передноворічний нетворкінг також включав обмін діловими контактами, корисною інформацією та планами на прийдешній новий рік.

Під час події працювала професійна фотографиня Анна Темнікова, адже за задумкою організаторів події з Агентства регіонального розвитку м.Славутича, впродовж майже 3-годинної розмови учасниці не користувалися мобільними телефонами й таким чином зробили "інформаційний детокс" й насолодилися живим спілкуванням. Відгуки лише позитивні)

Кожна жінка-славутичанка, яка взяла участь у події, є лідеркою у своїй справі, має непересічні ідеї, які впевнено реалізує у життя. Разом, об’єднавшись з коліжанками, ми змогли зробити корисну справу з благодійною метою та відкрили нові секрети у мистецтві кулінарії, макіяжу та практичної психології.

Чекаємо саме на тебе, славутичанка-лідерка! Наступного разу - вже у березні 2022!

Вітаємо із прийдешнім Новим роком! Щастя вам та вашим родинам, успіхів та процвітання!

Звхід проводився за ініціативи Агенства регіонального розвитку.

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия