Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Made in Славутич! Пригощайтесь!

Made in Славутич! Пригощайтесь! фото

На позаминулому тижні в Славутичі відбулося виїзне засідання УАВК / Ukrainian Association of Potato Producers (Українська асоціація виробників картоплі). І, задавалось би, причому тут Славутич до картоплі)? А ось вам і відповідь!

А в цьому році запрацювало ще одне підприємство - ТОВ «Глорі Вег», продукцію якого я і тримаю в руках, знаходячись в одному з супермаркетів Києва. Це картопля!

Якісна, мита, висушена та запакована. І, доречі, дуже смачна! Сподіваюсь, що вже найближчим часом ця продукція з’явиться на полицях супермаркетів, представлених в Славутичі (АТБ, Сільпо, ФОРА, Союз), і славутичани зможуть особисто переконатися в якості місцевого продукту. Всім смачного!

Дякую Любовь Пискунова та Thomas Carpenter за інвестиції в Славутич! За нові робочі місця і розвиток економіки. Ви – кращі!

P.S. Готовий рекламувати (безкоштовно:)) продукцію/послуги всіх підприємців Славутича, які розвивають економіку та створюють нові, якісні робочі місця і є сумлінними платниками податків та зборів до міського бюджету.

Дякую вам!

Юрій Фомічев, міський голова Славутича

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: