Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

З апаратної наради: стисло про головне

З апаратної наради: стисло про головне фото

17 грудня міський голова Юрій Фомічев провів нараду з керівниками структурних підрозділів Славутицької міської ради та її виконавчого комітету, на якій були розглянуті найнагальніші питання сьогодення та обговорені плани щодо загальноміських заходів, які відбудуться найближчим часом.

Повідомляє на facebook-сторінці пресслужба Славутицької міської ради.

24 грудня депутати Славутицької міської ради розглядатимуть важливе питання затвердження бюджету Славутицької міської територіальної громади на 2022 рік. До цього, 21 грудня проєкт бюджету буде розглянуто на засіданні виконавчого комітету, а 22 грудня – на розширеному засіданні депутатських комісій. У зв’язку із різким збільшенням ціни на енергоносії, бюджетний процес цього року дуже складний, а бюджет розвитку буде вкрай обмежений. Добре, що депутати мають бажання працювати над проєктом бюджету і вносять свої пропозиції.

«Останні два тижні європейські проєкти проводили чимало заходів, у яких я брав безпосередню участь, є що послухати та чому повчитися у інших громад. Після завершення процесу децентралізації стало більше 1400 об’єднаних територіальних громад, тому конкуренція за ресурс та імідж просто шалена. Сьогодні Славутич залишається на передових позиціях і треба їх зберігати, бо за іміджем ідуть відносини й нормальні пропозиції, тоді і ми можемо бути конкурентними», – зауважив міський голова Юрій Фомічев.

Під час наради міський голова звернув увагу керівників на своєчасність оформлення документів, участі Славутича у конкурсі на кращий соціальний проєкт / ініціативу «Будуємо країну без бар’єрів разом», покращення комунікації у громаді. Юрій Фомічев акцентував на тому, що тільки 140 голосів славутичани віддали за підтримку свого міста у головній туристичній премії країни #UkraineTourismAwards2021, в номінації «Місто мого серця», що є дуже низьким показником. Управлінню економіки та соціального розвитку міста доручено проаналізувати 40 критеріальних показників, за якими Фонд «Регіональний центр економічних досліджень та підтримки бізнесу» формує рейтинг інституційної спроможності і сталого розвитку малих та середніх громад України.

22 грудня о 15:00 у Спортивному комплексі «Олімпієць» стартує програма PM Foundation «Спортивний наставник» із занять з футзалу. А 19 грудня о 17:00 на Центральній площі відбудеться відкриття новорічної ялинки.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: