Завантаження ...

Увага! Організація онлайн-курсів з підготовки до ЗНО

Увага! Організація онлайн-курсів з підготовки до ЗНО фото

ННЦ «Славутич» у співпраці з Національним університетом «Чернігівська політехніка» проводить опитування щодо організації курсів з підготовки до ЗНО в ОНЛАЙН-форматі на базі 9-тих та 10-тих класів.

Вибір ОНЛАЙН-формату пов'язаний не лише із викликами сьогодення, а саме із складною та нестабільною епідеміологічною ситуацією в країні (карантини, обмеження пересування).

Беручи до уваги, що під час попередніх зустрічей ННЦ "Славутич" та Чернігівської Політехніки із майбутніми абітурієнтами та їх батьками неодноразово підкреслювалось бажання майбутніх абітурієнтів про започаткування підготовчих курсів саме за участі викладачів Національного університету "Чернігівська Політехніка", вважаємо ОНЛАЙН-формат курсів оптимальним та таким, що дозволяє не тільки зменшити затратну частину курсів (вартість), а й скласти оптимальний розклад занять, який підійде як і викладачам, так і учням.

Просимо вас максимально щиро відповідати на поставленні запитання, щоб у подальшому, під час обробки ваших відповідей, ми могли скласти більш чітку картину щодо ваших потреб у навчанні.

Посилання на опитування: https://forms.gle/8jPrB34K61B3oedb8

Заздалегідь дякуємо за співпрацю та поширення посилання на анкету для зацікавлених учнів та їх батьків.

Контактна інформація: 050 353 11 35, Марина Карасьова, КП "Агентство регіонального розвитку" м.Славутич

За інформацією Агенства регіонального розвитку в Славутичі

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия