Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

14 грудня – День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

14 грудня – День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС фото

В Україні 14 грудня – День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Ця дата не випадково припадає на 14 грудня, адже саме в цей день, у 1986 році, було офіційно прийнято в експлуатацію об’єкт «Укриття» над зруйнованим четвертим енергоблоком ЧАЕС. Сьогодні ми вшановуємо самовідданий подвиг людей, які врятували світ від ядерної катастрофи.

Без заперечень, всі ті, хто будував «Укриття», хто ліквідовував наслідки техногенної катастрофи – справжні Герої, які в надзвичайних складних умовах, продемонстрували кращі людські якості: силу духу, професіоналізм, відповідальність, єдність.

🔹Шановні учасники ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, низький вам уклін за героїчний подвиг, що назавжди записаний до літопису людської мужності, за самовідданість, що навічно залишиться у нашій пам’яті. Щира подяка за те, що ви зробили для людства. Від громади міста та себе особисто щиро бажаю вам та вашим рідним міцного здоров’я, життєвої енергії, сімейного затишку, щастя, миру, добра. Завжди нехай поруч з вами буде людська вдячність, повага та турбота!

 

З подякою за врятований світ

Міський голова Юрій Фомічев

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: