Завантаження ...

Цікава інформаційна зустріч з підприємцями Славутича

Цікава інформаційна зустріч з підприємцями Славутича фото

Наприкінці минулого тижня Славутицький міський фонд підтримки підприємництва та Агентство регіонального розвитку м. Славутича спільно с представниками ЦОП у м.Славутичі ДПІ ГУ ДПС провели інформаційний захід. Упродовж зустрічі ЦОП у м.Славутичі ДПІ ГУ ДПС та СМФПП разом із слухачами розглянули ряд важливих питань. Начальник ЦОП у м.Славутичі Алла Савенко звернула увагу учасників на важливість використання електронних сервісів ДПС, переваги застосування єдиного рахунку для сплати податків.

Також звертаючись до представників територіальних громад, зазначила щодо необхідності з погашення податкового боргу розміром до 3060 гривень. Пояснивши, що зазвичай такий борг виникає внаслідок несплати земельного податку та податку на нерухомість. Пояснила, які кроки має здійснити платник податків для актуалізації інформації у Державному реєстрі фізичних осіб-підприємців та висвітлила питання плати за землю та податку на нерухоме майно, зазначивши важливість цих складових у наповненні місцевих бюджетів.

Приділили також увагу роз’ясненню питання одноразового добровільного декларування доходів та пояснила, яке майно не підлягає декларуванню.

Під час зустрічі у присутніх виникли питання щодо застосування РРО з січня 2022 року, на які відповіла спеціаліст ЦОП у м.Славутичі Олеся Рилова.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия