Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Львівська коляда у Славутичі (додано відео)

Цього року радість різдвяних свят була особливо піднесеною. 11 січня, на запрошення настоятеля парафії УГКЦ у м. Славутич, отця Юрія, до нашого міста завітала духовно-патріотична молодь м. Львів та семінаристи Львівської Духовної семінарії УГКЦ з Різдвяною програмою «Вертеп 2015».

Мир на землю прийде, щоб залишитись, коли ми проживатимемо Різдво кожного дня.
Хелен Штайнер Райс


 

Різдво…Містерія народження Спасителя-уста замовкають,а серце ніжно тріпоче: вже вкотре Господь приходить до нас на землю, щоб дарувати Себе Самого… Цього року радість різдвяних свят була особливо піднесеною.

11 січня, на запрошення настоятеля парафії УГКЦ у м. Славутич, отця Юрія, до нашого міста завітала духовно-патріотична молодь м. Львів та семінаристи Львівської Духовної семінарії УГКЦ з Різдвяною програмою «Вертеп 2015».

 

Дзвінкі колядки, щира гра акторів-аматорів, яскраві костюми, настільки наближали глядача до подій тої незабутньої ночі Різдва Дитятка Ісуса, що мимоволі сам стаєш не глядачем, а учасником, сопричасником Таїнства Народження Спасителя… Переживаєш той мир, який заповідали ангели, любов- з якою пастушки бігли до вертепу, наповнюєшся вірою, з якою мудреці йшли до Вифлеєму. Завдяки колоритній грі чортика, мошка,циганки та смерті щераз переконуємося наскільки земні багатства, слава, є скороминучі… Цар Ірод мав усе за земними критеріями, але прийшов час, і йому відповідати за всі злодіяння…

Червоною ниткою впліталась тема єдиної України, незламного духу нашого українського народу, буремних, трагічних подій на Сході Батьківщини…

Вдячні оплески, щирі усмішки, тепло сердець – це та найбільша вдячність славутичан гостям.
Всі залишилися у зворушенні серця, порухані Вічністю та глибиною Творця…

Висловлюємо щиру вдячність Богу та людям, що долучились та допомагали у організації даного заходу!



Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: