Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

"Молодіжному бюджету участі" бути!

"Молодіжному бюджету участі" бути! фото

6 грудня депутатами Славутицької міської ради було прийнято міську цільову програму «Молодіжний бюджет участі Славутицької міської територіальної громади на 2021-2023 роки». Запровадження Молодіжного бюджету участі має сприяти налагодженню системного діалогу органів місцевого самоврядування м. Славутич з молоддю, що проживає у межах міста, стимулюванню молодіжних ініціатив через надання фінансової підтримки для їх реалізації.

На 2022 рік  планується спрямувати на реалізацію проєктів  500 000,0 грн (з яких 350 000,00 грн. малі проєкти та 150 000,00 великі проєкти). 

Автором молодіжного проєкту може бути особа віком 12-17 років, яка подає проєкт для участі у конкурсі.

Право голосування можуть використати особи від 12 до 17 років, що зареєстровані та проживають на території міста Славутич. 

Максимальна вартість одного проєкту може становити: малі проєкти до 70 тис. грн., великі проєкти від 71 до 150 тис. грн.
І ще з цікавого -  для забезпечення автоматизації усіх етапів Молодіжного бюджету участі від подання проєктів до електронного голосування та звітності про реалізацію буде впроваджено Модуль «Шкільний бюджет участі» електронної системи «Громадський проєкт».

Вітаємо молодь Славутича із великим досягненням та бажаємо реалізації креативних ідей!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: