Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Стало відомо, хто винен у смертельній автотрощі під Брусиловом (відео)

 Стало відомо, хто винен у смертельній автотрощі під Брусиловом (відео) фото

ДТП сталася 7 грудня близько 8 години ранку на трасі Чернігів – Грем'яч, біля села Брусилів, Чернігівської області. Маршрутка прямувала з Борзни до обласного центру, але зіткнулася з фурою, яка виїхала на зустрічну смугу. Удар був настільки сильним, що вантажівку навіть розвернуло

Більшість пасажирів викинуло на дорогу, а решту затиснуло в маршрутці. Жертвами аварії стали 13 людей, а ще сімох у тяжкому стані доправили до медичних закладів Чернігова. До вечора родичі продовжували опізнавати своїх близьких. 

У поліції кажуть, що ймовірною причиною аварії могли стати погодні умови. Фуру винесло на зустрічну смугу на слизькій дорозі. Також є питання щодо технічного стану маршрутки. Наразі поліція Чернігівської області відкрила кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 КК України –порушення правил дорожнього руху, що призвело до загибелі кількох осіб, що передбачає від 3 до 10 років позбавлення волі.

Голова МВС Денис Монастирський заявив, що у смертельній аварії на Чернігівщині винен водій фури. Гума на колесах не відповідала погодним умовам.

8 грудня на Чернігівщині оголошено днем жалоби. У пам’ять про загиблих на території області  будуть приспущені державні прапори на будівлях органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій.

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: