Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

З Днем Збройних Сил України !!!!

З Днем Збройних Сил України !!!! фото

Шановні військовослужбовці, учасники АТОООС та ветерани війн! Вітаю з Днем Збройних Сил України! Немає більш благородної місії, ніж захист свого народу, рідної землі. Служба в лавах Української армії для вас не просто професія, це – честь і покликання. Українські військові – це справжня армія незламних та нескорених бійців-патріотів, які демонструють мужність, волю, силу духу, і цим завойовують довіру українців.

На жаль, війна не буває без жертв. Серед наших славутичан є й ті, хто віддав свої життя за мир на рідній землі. Пам’ять про Олександра Уткіна, Василя Білого, Івана Лесникова, Сергія Волнухіна, Дениса Гултура, Андрія Кириєнка назавжди залишиться в серцях жителів нашої громади.

Вже не один рік День Збройних Сил України відзначається в умовах війни на Сході країни. Тисячі солдатів і офіцерів героїчно захищають свою землю зі зброєю в руках. Переконаний, що українські Збройні Сили є і будуть справжньою національною гордістю, гарантуватимуть стабільність та суверенітет України. У цей святковий день, сердечно вітаю всіх військових зі святом і висловлюю щиру вдячність українським військовим, які сьогодні стоять на бойовому посту, захищаючи територіальну цілісність нашої держави.

Бажаю вам та вашим родинам миру, родинного затишку, міцного здоров’я. Завжди поряд нехай крокують оптимізм, спокій та гарний настрій!

Слава Україні!

З повагою

Міський голова Юрій Фомічев

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: