Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Міжнародний день волонтера 2021

Міжнародний день волонтера 2021 фото

5 грудня у світі відзначається День волонтера – свято тих, хто йде на допомогу іншим, не очікуючи на нагороду, усвідомлюючи свою важливу і відповідальну місію. Волонтерство тісно увійшло в наше повсякденне життя, а впродовж останнього часу цей день став особливим для нас. У Славутичі волонтерський рух об’єднав людей різного віку, професій, соціального статусу, а діяльність славутицьких волонтерів стосується практично всіх сфер життя.

Волонтерська група «Соняшник», на чолі з Наталією  Ніколайчук, відома плетінням маскувальних сіток. «Кулінарною сотнею» опікується Тетяна Осинська. Не один рік Микола Радченко  надає гуманітарну допомогу українським бійцям. Благодійний фонд «Енерджи», який створила Олена Морозова, допомагає хворим. Не залишають без турботи безпритульних тварин Олена Квашніна, Євгенія Ківерова, Любов Клименко. Справді,  День волонтера – став святом кожного, хто хоч раз допомагав людям.

Дякую  нашим волонтерам за їх небайдужість, сердечність, турботу, за таку необхідну і важливу роботу, любов до своєї справи. Кожен добрий вчинок одного волонтера нехай спонукає до дії інших.  

Бажаю, всі причетним до Дня волонтера, оптимізму, здоров’я, невичерпної енергії та миру, задоволення від зробленої  доброї справи. 

З повагою, Міський голова Юрій Фомічев

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: