Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

3 грудня долучайтеся до Всеукраїнського онлайн-марафону "Комунікація – Партнерство – Відкритість"

3 грудня долучайтеся до Всеукраїнського онлайн-марафону "Комунікація – Партнерство – Відкритість" фото

У Міжнародний день людей з інвалідністю, 3 грудня 2021 року з 10:00 до 18:00, Урядовий уповноважений з прав осіб з інвалідністю організовує проведення Всеукраїнського онлайн-марафону "Комунікація – Партнерство – Відкритість". Участь у заході візьмуть керівники центральних органів виконавчої влади, обласних державних адміністрацій, регіональні представники Урядового уповноваженого з прав осіб з інвалідністю.

Під час проведення онлайн-марафону, відповідно до його Плану-графіка здійснюватиметься підключення до центральної студії в Секретаріаті Кабінету Міністрів України керівників міністерств, які поінформують про проведену міністерствами роботу з питань соціальної підтримки людей з інвалідністю, поділяться планами такої роботи на 2022 рік та відповідатимуть на запитання, які найбільш хвилюють людей з інвалідністю.

Зокрема, підніматимуться питання доступності для людей з інвалідністю соціальних, медичних, освітніх послуг, а також інші питання, які пов´язані з дотриманням їх прав та законних інтересів.

Пряма трансляція заходу відбуватиметься на YouTube – каналі Кабінету Міністрів України.

Питання до керівників центральних органів виконавчої влади можна надіслати до 18:00 29 листопада 2021 року заповнивши google-форму: https://bit.ly/30LYtHv

Під час онлайн-трансляції марафону буде можливість поставити запитання, якщо Ви надішлете його на електронну адресу: marafon3122021@gmail.com

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: