Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутицький Центр «БлагоДар» запрошує на виставку-продаж

 Славутицький Центр «БлагоДар» запрошує на виставку-продаж  фото

Біля 80 дітей з інвалідністю та осіб з інвалідністю з дитинства проходять стаціонарно реабілітацію в Центрі комплексної реабілітації дітей з інвалідністю та осіб з інвалідністю «БлагоДар». Завдяки своїм наставникам вихованці Центру з великою насолодою готуються до особливого свята, коли вони можуть презентувати власні вироби, подарувати творчі виступи і зустрітися зі своїми давніми друзями. Зазвичай, це відбувається 3 грудня, коли вся світова спільнота відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю.

Впродовж тижня ви можете відвідати виставку робіт вихованців Центру, придбати те, що сподобалось. На виставці будуть презентовані картини різноманітних технік виконання, гончарні вироби, кухонні глечики, плетені кошики, швейні вироби, чашки та футболки з принтом, мило з натуральної сировини, святкові сувеніри, декоративні свічки тощо. А також буде можливість здійснити замовлення за індивідуальним дизайном.

Окремі роботи будуть виставлені у центрі міста 30 листопада, які планують розмістити у вітражних вікнах другого корпусу Дитячої школи мистецтв (що біля АТБ).

Всі роботи вихованців Центру «БлагоДар» виконані з великим старанням, особливою майстерністю та любов’ю. Відвідуючи такі заходи зазвичай отримуєш неймовірне естетичне задоволення. Вражає талант вихованців, висока професійна майстерність і духовні якості працівників Центру.

Виставка-продаж творчих робіт триватиме з 29 листопада  до 3 грудня, з 8:30 до 17:00, у приміщенні Центру, за адресою: м.Славутич, Чернігівський кв-л, б.13. Контактний телефон: (04579)-2-50-46

Відвідайте виставку обов’язково та долучіться до інших заходів, у рамках відзначення Міжнародного дня людей з інвалідністю (програма додається). Отримайте приємні емоції від побаченого і подаруйте святковий настрій дітям с особливими потребами! Для них це дуже потрібно!

Олександра Латишева

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: