Завантаження ...

Міжнародний благодійний фонд Parimatch Foundation розпочинає співпрацю зі Славутичем

Міжнародний благодійний фонд Parimatch Foundation розпочинає співпрацю зі Славутичем фото

25 листопада міський голова Юрій Фомічев і директор українського представництва фонду Вадим Місюра провели зустріч, на якій детально обговорили участь міста у соціальних програмах фонду та можливості безкоштовного заняття спортом для славутицьких дітей з сімей, що опинилися у складних життєвих обставинах.

Про це повідомила на офіційному сайті Славутицька міська рада. Головна ціль Parimatch Foundation Ukraine ㅡ надати кожній дитині, незалежно від фізичного та соціального статусу, а також інших бар’єрів, рівний доступ до спорту та навчання.

Наразі фонд реалізує 3 комплексні програми у 15 регіонах України:

 «Так, я можу», що підтримує дітей з інвалідністю та особливостями ментального розвитку, залучаючи їх до спорту.

 «Нова фізична культура», що спрямована на розвиток і популяризацію фізичної культури в школах.

 «Спортивний наставник», що допомагає дітям, незалежно від їхніх життєвих обставин, розвивати впевненість, а також фізичні та соціальні навички за допомогою спорту.

У рамках останньої програми й розпочалася співпраця Parimatch Foundation із загальноміською громадською організацією ФК «Олімп». Головним тренером проєкту став Володимир Панченко. Набір до секції триває: до занять з футзалу запрошуються дівчата віком від 8 до 14 років із сімей, що опинились у складних життєвих обставинах.

Після зустрічі у Славутицькій міській раді, Вадим Місюра ознайомився із роботою Інклюзивно-ресурсного центру, Туристично-інформаційного центру та спортивною інфраструктурою міста.

Сподіваємося, що ця співпраця стане доброю нагодою для Славутича у підтримці сталих довгострокових соціальних ініціатив та проєктів, у тому числі й відпрацюванні та прийнятті безбар’єрних рішень.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия