Завантаження ...

Почали втілювати в життя ще один проєкт бюджету участі

Почали втілювати в життя ще один проєкт бюджету участі фото

Сьогодні у нас для вас гарна новиина. Завдяки програмі Громадський бюджет у нашому місті вже з'явилося чимало цікавих об'єктів. Минулого тижня розпочато роботи з демонтажу старих елементів дитячого майданчика в рамках реалізації проєкту №14 «Затишний дворик у Київському» (Автор – Ірина Арефьєва), що переміг у голосуванні Бюджету участі у 2020 року.

Реалізація даного проєкту сприятиме налагодженню комунікації між мешканцями міста, зняттю емоційної напруги, пропагуванню спорту та фізичної культури, залученню до них осіб похилого віку та молоді, поліпшенню естетичного вигляду території.

Вже зовсім скоро у дворі Київського кварталу буде новий сучасний майданчик для затишного відпочинку та дозвілля мешканців.

Тож, дорогі активісти міста, не зволікайте, подавайте свої креативні ідеї щодо поліпшення комфорту життя у Славутичі – візьміть участь у Громадському бюджеті.

Нагадаємо! Наразі триває етап прийому проєктів і триватиме до 18 листопада 2021 року.

За додатковою інформацією звертайтеся до Офісу підтримки громадських ініціатив за телефонами 2-22-50, +38 050 353 11 35 або на електронну адресу slavutich.ofis@gmail.com.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия