Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Лабіринт медіаграмотності На Центральній площі Славутича вже працює

Лабіринт медіаграмотності   На Центральній площі Славутича вже працює фото

Факт чи фейк? Допоможе лабіринт медіаграмотності. На Центральній площі Славутича, 28 жовтня, відкрився Перший в Україні Лабіринт медіаграмотності «НЕ ВІРРР - ПЕРЕВІРР». У церемонії відкриття взяли участь Юрій Фомічев, міський голова Славутича; Марк Еллінгстад, директор відділу сприяння розвитку демократії та врядування регіональної місії Агентства США з Міжнародного Розвитку (USAID);

Тарас Шевченко, заступник Міністра культури та інформаційної політики України; Марина Попатенко, заступниця Міністра молоді та спорту України; Ребекка Белл, в.о. віце-президента з глобальних програм Ради міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX).

Лабіринт складається з 12 тематичних кімнат, де в ігровому інтерактивному форматі кожний відвідувач зможе перевірити та покращити свою обізнаність щодо медіаграмотності, за допомогою реальних сценаріїв та завдань отримати практичні знання та навички безпеки в інформаційному просторі.

Лабіринт«НЕ ВІРРР - ПЕРЕВІРР» відкрито у партнерстві з Міністерством молоді та спорту України, Міністерством культури та інформаційної політики України в рамках Всесвітнього тижня медійної та інформаційної грамотності, що триває з 24 по 31 жовтня.

Єдиний в Україні проєкт стартував у нашому місті і подорожуватиме далі громадами та розповідатиме їх жителям про медіаграмотність.

У Славутичі Перший в Україні Лабіринт медіаграмотності «НЕ ВІРРР - ПЕРЕВІРР» зібрав представників українських ЗМІ: Укрінформ, Детектор Медіа, bit.ua, ТБ «МедіаДім».

Лабіринт медіаграмотності “НЕ ВІРРР – ПЕРЕВІРРР» розроблений в рамках програми «Мріємо та діємо», яка впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Будуємо Україну разом (БУР), Центром «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network.

Відвідати Лабіринт медіаграмотності “НЕ ВІРРР – ПЕРЕВІРРР» можна 28-31 жовтня з 10.00 до 18.00.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: