Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Робоча зустріч пройшла плодотворно

Робоча зустріч пройшла плодотворно фото

20 жовтня 2021 року заступник начальника відділу Славутицьке бюро правової допомоги Наталія Новик спільно з Славутицьким міським центром соціальних служб та поліцейським офіцером Славутицької ТГ – Олександром Павленко провели робочу зустріч. Під час даного заходу обговорили питання співпраці, направлені на підвищення правової свідомості, забезпечення порядку та надання безоплатної правової допомоги мешканцям громади.

Наталія Новик звернула увагу на порядок отримання правової допомоги через мережу офісів БПД та на види правових послуг, які надаються в бюро.

Після заходу на прийом звернулись дві особи з питаннями що стосувалися сімейного, житлового та земельного законодавства. Працівник бюро залишила інформаційні матеріали системи безоплатної правової допомоги в приміщенні Центру. 

Нагадуємо, що за отриманням правової консультації можна звернутися до Славутицького бюро правової допомоги, яке знаходиться за адресою: м. Славутич, Московський квартал, 12, тел. (04579) 2-01-50, або до Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги: м. Чернігів, пр.-кт. Миру, 49-а, тел: (0462) 77-51-68.
Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги: 0-800-213-103.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: