Завантаження ...

13 питань з засідання виконавчого комітету

13 питань з засідання виконавчого комітету фото

Зранку, у п’ятницю, 13 питань порядку денного розглянули члени виконкому на засіданні виконавчого комітету. Загальну інформацію щодо суспільно-політичної ситуації та загальних питань надав перший заступник міського голови Віктор Шевченко. Чергова хвиля коронавірусної хвороби стрімко зростає в Україні. Штам «Дельта» не прогнозований. 5 областей перебувають у червоній зоні, 7 областей у помаранчевій.

Київська область поки що перебуває у жовтій зоні, Чернігівська наближається до червоної зони. Збільшується кількість хворих і у Славутичі. За останніми даними, станом на 9.00, за добу маємо 46 нових підтверджених випадків захворювань на ковід, 154 підтверджених діагнозів, 10 хворих госпіталізовано до Славутицької лікарні. У місті зростає кількість бажаючих отримати щеплення від ковіду. Наразі вакциновано 32% славутичан. Щеплення залишається єдиним методом захисту від коронавірусу.

Віктор Шевченко подякував лікарям, які знаходяться на передовій боротьби з хворобою.

З 12 жовтня розпочато опалювальний сезон у місті. До теплоносія підключені житлові будинки та об’єкти соціальної інфраструктури, виникали проблеми по окремих будинках. Продовжується реконструкція басейну «Дельфін», приймального відділення та відділення екстреної медичної допомоги КНП «Славутицька міська лікарня», СК «Олімпієць». Триває прийом проєктів бюджету участі, розпочаті роботи по створенню муралу на фасаді будинку №3 Київського кварталу.

Далі члени виконкому приступили до розгляду питань порядку денного. Затвердили фінансові плани КП «АРР», КП «ДЕУ», КП «Славутич-Водоканал», КП «УФКСТ», КНП «Славутицька міська лікарня». Здіснено перерозподіл видатків по управлінню освіти та науки та відділу молоді та спорту. Затверджено проєктно-кошторисну документацію, розглянуті питання приватизації житла та питання опіки і піклування. Прийнято рішення про виділення коштів управлінню соціального захисту населення для відшкодування вартості проїзду міжміським транспортом до будь якого населеного пункту України та у зворотньому напрямку особам, віднесеним до 1 та 2 категорії громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия